Зопник(Железняк) – (Phlomis Tuberosa) 100% Натурален

(2 Мнения)

10.00 BGN

Зопник(Железняк) – Грудеста руница

(Phlomis Tuberosa)

Чай (10гр)

Описание: тази билка расте по високите планински части на Русия и Алтайски край. В състава й влизат редица полезни вещества – витамини(В, К, А, С, Е), микроелементи(Fe), флавоноиди, гликозиди, етерични масла, сапонини, танини, алкалоиди, органични киселини.

Предназначение: повишава имунитета, помага при анемия, простудни и стомашно-чревни заболявания, инфекции на дихателната система, гинекологични проблеми. Има кръвоспиращо, съдосвиващо, антисептично, антипиретично, диуретично, болкоуспокояващо и заздравяващо рани действие.

Употреба: една супена лъжица наситнена (едросмляна) билка се залива с 300мл вряла вода, оставя се да се запари за 30 минути, след което се прецежда и така получената отвара се приема по 100мл три пъти на ден при хранене. Продължителност на приема:  един месец (30 дни).

Противопоказания: Да не се приема от бременни, кърмачки, деца до 14г, при индивидуална непоносимост към продукта, както и при хипертония, тромбофлебит и разширени вени. Не е лекарство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съставки: стрък и корен Зопник (Железняк) в изсушен вид (чай). Полиетиленова опаковка от 10гр.

Най-добър до: 30.11.2025г Партида: L21-105

Условия на съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина, при температура до 25°C и влажност на въздуха до 75%.

Вносител: ''КМК РЕЛАКС'' ЕООД, гр. Пловдив, тел: 0895115025

Производител: ИП ''Дармокрик'', Русия, Алтайски край

Здравен Магазин

  
26.10.2022

Здравейте, ние също искаме да продаваме на по-ниски цени , но за съжаление не можем да си го позволим.


Катя Игнатова

  
15.05.2022

Моето мнение е, че не може да продавате 10 грама за 10 лева.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден