Червен корен (таблетки 50 бр.)

Добави мнение

27.00 BGN

 

ЧЕРВЕН КОРЕН

(таблетки 50 бр. X 0,5 г)

Хранителна добавка

 

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, биологичноактивна хранителна добавка.

Препоръчителна доза за дневен прием: По две таблетки до обед с 300-400 мл вода. Продължителност на приема 1 месец.

Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием.

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години, повишена нервна възбудимост, безсъние, нарушение на сърдечната дейност и индивидуална непоносимост към продукта.

Съставки: микрокристална целулоза, естракт от червен корен, талк на прах.

Червен корен таблетки 50 бр. Х 0,5 г.

Най-добър до: 01.04.2025 г.  Партида: L04

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Вносител: „КМК РЕЛАКС“ EООД   тел: 0895 115025

Производител: ООО Фарм-Груп, Русия, Алтайски край

ЧЕРВЕН КОРЕН

СВОЙСТВА  Копеечник, наричан по народному „красний корен“, е рядко срещано растение, растящо високо в планината, близо до вечните ледници. От древни времена настойката от корените на това диворастящо растение е използвана за борба с мъжките проблеми и за пробуждане на мъжката сила. „Красний корен“: оказва важна поддръжка на пикочната система при възпаление на простатата и аденом на простатата (подобрява уринирането при задържане, спомага за по-пълното изпразване на пикочния мехур, понижава честотата на уринирането, особено нощно време); спомага за подобряванетона кръвообръщението и отстраняването на застойните явления в простатата; стимулира възстановяването на мъжката полова активност. При това, достигнатия ефект е устойчив, а странични ефекти не са установени.

 ПРИЛОЖЕНИЕ - Червен корен е източник на цял комплекс от биологично активни вещества, в частност дъбилни, които определят ефективното действие: при симптоми на заболяване на пикочо-половата система при мъжа; в комплексно лечение на остър и хроничен простатит и аденом на простатата, за възстановяване на мъжката потенция и сила.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден