Червен корен 100 % натурален (Radices Hedysarae Theinae) 10 г

Добави мнение

35.00 BGN 45.00 BGN Спестявате 10 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Червен корен (Radices Hedysarae Theinae)

 Хранителна добавка 10 г

 

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, биологично активна хранителна добавка. Съдържа много активни вещества – дъбилни вещества, тритерпенови аминокиселини и биофлавоноиди. Има силно имуностимулиращо действие, нормализира показателите на кръвта и баланса на течности в организма, успокоява болката и има отхрачващо действие. При мъжете се използва при проблеми с простатата, полова дисфункция, неволно изпускане на урина, безплодие и хронични болки в половите органи. При жените се използва при проблеми с матката, млечните жлези, различни кръвотечения. 

Дозировки:

  • Чай: 1 с. л. наситнен корен се залива с 500 мл вряла вода, оставя се да престои 30 минути, прецежда се и е готов за употреба. Приема се по 250 мл на ден. Чаят се съхранява в хладилник.
  • Отвара: 2 с. л. наситнен корен се заливат с 800 мл вряла вода, варят се 20 минути на тих огън. Така получената отвара се оставя да престои за 2 часа на тъмно. Приема се 2 пъти на ден по 100 мл. Отварата се съхранява в хладилник.

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години, повишена нервна възбудимост, инфаркт на миокарда, хипертония и при индивидуална непоносимост към продукта.

Съставки: Червен корен – 100 % натурален, в сушен вид.

Наи-добър до: 06.2021 г.                       Партида: L02685

Вносител: „КМК Релакс" ЕООД, гр. Пловдив  тел: 0895 115 025    www.zdravenmagazin.bg

Производител: ООО „Целебные Травы Алтая”, Русия

 

Червен корен (Radices Hedysarae Theinae)

Това е многогодишна  трева с височина 25-50 см и дълъг дървенист корен,който може да достигне до 5 м дължина.

Съдържа много активни бещества – дъбилни вещества,тритерпенови аминокиселини,биофлавоноиди които оцветяват спиртния извлек в ярко червен цвят.

Действие: Нормализира показателите на кръвта, намалява диуретичните разтройства и намалява болезнения синдром. Има отхрачващо действие.

При мъжете се използва за лечение на простата, полова дисфункция, неволно изпускане на урина, безплодие и хронични болки в половите органи.

При жените се използва за заболявания на матката,млечна жлеза,кръвотечения,проблеми с пикочния мехур. Деиства благоприятно и при анемия.

Нормализира водния баланс на организма.

Дозировки:

Чай: 1 с. л. наситнен корен в термос се залива с 500 мл вряла вода, след 30мин е готов за употреба. Приема се по 250 мл  на ден.Чая се съхранява в хладилник.

Отвара: 2 с. л. наситнен корен се залива с 800 мл вряла вода вари се 20 мин на бавен огън. Оставя се 2 часа на тъмно. Приема се по 2 пъти по 100 мл на ден. Отварата се съхранява в хладилник

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години, лактация, повишена нервна възбудимост, инфаркт на миокарда,хипертония и индивидуална непоносимост към продукта.

Съставки: Червен корен 100 % натурален в сушен вид.

Полиетиленова опаковка разфасовка от 10 г

Вносител: „КМК Релакс“ ЕООД гр. Пловдив

тел: 0895 115 025    www.zdravenmagazin.bg

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден