Турмалинов душ за алкална вода

Добави мнение

59.00 BGN 85.00 BGN Спестявате 26 BGN

Съдържание: турмалинови и германиеви кристали

- Изработен е от термоустойчива пластмаса.

- Стандартен размер, подходящ за многократна употреба.

- Има 8 различни функции за промяна на струята на водата

Нано душът прави хидромасаж в домашни условия, като масажира 320 точки на цялото тяло и на уморените мускули, регулира баланса на вегетативната нервна система, подобрява работата на мозъка, успокоява нервната система, подобрява настроението и съня, стимулира кръвообращението и премахва отоци. Нано душът е изработен от термоустойчива пластмаса, той може да се превключва в 8 позиции, което позволява да се променя броят на отворите и струята на водата в слушалката.

Съдържа черен турмалин, който излъчва инфрачервени лъчи, и германий. Тези минерали рядко се срещат в природата и са особено ценни . Турмалинът  неутрализира  вирусите и бактериите, намиращи се във водата.

Германият неутрализира хлора и тежките метали .

Действие: Пречиства водата от вредни химикали и тежки метали Неутрализира pH на водата и я снабдява с отрицателни йони

Под въздействието на кристалите, които излъчват инфрачервени вълни, водата :

Подобрява кръвообръщението;

Подобрява микроциркулацията на кожата;

Засилва се обмяната на веществата в организма;

Подобрява минералния състав на водата като я обогатява с калций, магнезий, цинк и много други полезни микроелементи водата се намагнетизира .

Подобрява храненето на клетките на кожата и тя става мека, гладка и еластична. Елиминира натрупаната умора и стрес от забързаното ежедневие.

Препоръки за употреба :Няколко пъти месечно да се отваря душа и съдържанието (турмалиновите и германиеви кристали) да се пречистват под течаща вода, след което се поставят за няколко часа на слънце. Температурата на водата не трябва да превишава 40-45°.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден