Синхровитал III / Synchrovitals III - Хронобиологична защита на сърцето

Добави мнение

34.80 BGN

Активен състав:

СУТРЕШЕН КОМПЛЕКС:

Състав: бета-глюкани от овес OatWell 28,

-липоева киселина

 

ВЕЧЕРЕН КОМПЛЕКС:

Състав: екстаркт от листа с цветове от глаг,

„Лалмин Se 2000 (инактивирани дрождиSaccharomycescerevisiae),

съдържащи селен под формата на селенометионин, ликопин.

 

Начин на употреба:

Възрастни - по 3 зелени капсули от комплекс

- № 1 сутрин и по 1 прозрачна капсула от комплекс

- № 2 вечер по време на хранене.

 

Продължителност на приема – 2 месеца.

 

Опаковка: 100 капсули

Синхровитал III (Synchrovitals III)

 

 

Хронобиологична защита на сърцето

 

Синхровитал III се препоръчва за възрастни като източник на бета-глюкани, липоева киселина, селен и ликопин, допълнителен източник на витексин. Продуктът е разработен с отчитане на биоритмите на сърдечно-съдовата система, която, както е известно, повече от всички други органи зависи от правилните биоритми. Синхровитал III обединява в състава си едновременно няколко най-нови биологично активни компоненти, открити и изучени през последните години. Те способстват за намаляването на нивото на холестерола и артериалното налягане, намаляват риска от тромбоза, подобряват функионалното състояние на миокарда.

 

КОМПЛЕКСНА КАРДИОЗАЩИТА. Съдържа комплекс от компоненти, които комплексно въздействат на нормализацията на работата на сърдечно-съдовата система: хранителни влакна бета-глюкани в комплекса OatWell 28 (понижаване на нивото на холестерина в кръвта), липоева киселина, витаминоподобно вещество (участва в регулацията на липидния и въглехидратния обмен) и растителен екстракт от листата на глог (източник на витексин).

 

ЕФЕКТИВНОСТТА НА АКТИВНИТЕ КОМПОНЕНТИ Е КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА. Бета-глюканите от овес OatWell 28, произведени от шведската компания Crea Nutrition, представат напълно натурален биоактивен компонент от овесени трици, създадени чрез щателно отсяване. Клиничните изследвания потвърждават способността на бета-глюканите за понижаване на нивото на съдържанието на глюкоза в кръвта и на инсулина, холестерина.

 

100%-на ДЕНОНОЩНА НОРМА НА ЛИКОПИН. Количеството на главното антиоксидантно вещество с висока общодоказана антиокислителна способност - ликопин съответства на 100%-та денонощна норма. ПРИРОДЕН ИЗТОЧНИК НА АНТИОКСИДАНТИ.

 

Продуктът съдържа екстракт от листата на глог – най-популярното лекарствено растение, употребявано в кардиологията. Той е източник на витексин (72% от денонощната норма присъства в продукта), флавоноид с пряко съдоразширяващо действие.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден