Синхровитал II / Synchrovitals II - Хронобиологична защита на клетките на мозъка

Добави мнение

46.80 BGN

Активен състав:

СУТРЕШЕН КОМПЛЕКС:

Състав:

 - екстракт от гинко билова,

 - екстрак от жен-шен,

 - екстракт от готу-кола,

 - аскорбилпалмитат

 

ВЕЧЕРЕН КОМПЛЕКС:

Състав:

 - екстаркт от салвия,

 - екстракт от жълт кантарион,

 - аскорбилпалмитат,

- екстракт от байкалски шлемник

 

Начин на употреба:

За възрастни - по 1 зелена капсула от комплекс № 1 сутрин

и по 1 прозрачна капсула от комплекс № 2 вечер,

по време на хранене.

 

Продължителност на приема – 2 месеца.

 

 

Опаковка: 60 капсули

 

Синхровитал II (Synchrovitals II) - За подобряване на мозъчната дейност.

 

 

Хронобиологична защита на клетките на мозъка.

 

Синхровитал II се препоръчва за възрастни като източник на гинсенозиди, флавонолгликозиди и байкалин, допълнителен източник на витамин С и хиперицин.

Тези компоненти са защитници на мозъчните клетки и централната нервна система. Продуктът влияе върху поддържането на функциите на силната памет, бързото мислене и добрата умствена работоспособност.

 

 

ПРОВЕРЕНИ АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ В ЕФЕКТИВНА ДОЗА.

 

В състава  е включен компонент с най-силно изразена ефективност по отношение на въздействие върху мозъчното кръвообращение и препятстващ образуването на съдови тромби – екстракт от листата на гинко билоба. Флавонолгликозидите от екстракта на гинко билоба способстват за поддържането на вискозитета на кръвта в границите на нормата.

 

ЖЕН-ШЕН. В продукта е използван висококачествен екстракт от легендарното растение – жен-шен, който е един от най-ефективните средства, задържащи настъпването на мускулната и умствената умора. Гинзенозидите (съдържанието им в продукта е 140% от денонощната норма), на които е богат жен-шенът, помогат да се адаптираме към потребностите на организма в специфични жизнени ситуации, независимо от насочеността на действие на патологичния фактор. 100% ДЕНОНОЩНА НОРМА НА ФЛАВОНОИДИТЕ.

 

Антиоксидантната активност на продукта защитава клетките на мозъка от разрушения, а съдовете – от развитие на атеросклероза, и тя е осигурена от флавоноидите от растителните екстракти на жълтия кантарион, салвията и готу-кола.

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден