Сангрина (капсули) 90бр.x 0,2гр

Добави мнение

85.00 BGN 95.00 BGN Спестявате 10 BGN

Сангрина (капсули)

Храна от животински произход

Описание: Многовековният опит на Китайската народна медицина потвърждава, че кръвта от еленови рога е ,,еликсир на дълголетието''.

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, храна от животински произход. Силен имуностимулатор, адаптоген, подобрява обмяната на веществата и работата на нервната система, повишава физическия и умствения потенциал на организма. Действа благоприятно при анемия, диабет, стрес, наличие на умствени и физически натоварвания. Увеличава потенцията при мъжете.

Употреба и дозировка: Вътрешно: Да се приема (с 300 мл. вода) по една капсула, три пъти на ден при хранене. Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием. Продължителност на приема: 1 месец. При необходимост, курсът на прием може да се повтори.

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години и при индивидуална непоносимост към продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е лекарство. Преди употреба се консултирайте с лекар.

Съставки: Суха кръв от рогата на елен, 100% Натурална – капсули (90бр.x 0,2гр.) Не съдържа ГМО.

Условия на съхранение: Да се съхранява на тъмно, сухо и прохладно, недостъпно за деца място, на температура до 25°C.

Най-добър до: 10.01.2024          Партида: L01.22

Вносител: „КМК Релакс”ЕООД, гр. Пловдив, тел: 0895115025

Производител: ООО ,,Фарм – Продукт“, Русия, Алтайски край

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден