Мумийо 100% Натурално 100гр. НОВО

Добави мнение

100.00 BGN

Алтайско мумийо (пречистено) – паста

Хранителна добавка 100гр

Описание: Мумийото е природно образувание с органично-минерален произход. Черно-кафеникаво на цвят и със смолиста текстура, то се е формирало в резултат на сложни биохимични процеси, протичали в продължение на хилядолетия под влияние на уникалния микроклимат във високопланинските пещери на Алтай, Кавказ, Тибет и Сибир. Именно на това се дължи и изобилието на полезни биоактивни вещества в състава му, включващ над 50 компонента – комплекс от витамини (А, В1, В6, В12, Р и др.), макро- и микроелементи (калций, фосфор, цинк, желязо, мед и др.), аминокиселини, органични киселини, природни стероиди и смоли, етерични масла и много други.

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство – биологично активна хранителна добавка. Доказало се като природен адаптоген – мумийо има цялостно комплексно действие върху човешкия организъм – повишава имунитета, увеличава костната плътност, стимулира процесите на кръвотворене, подобрява функцията на черния дроб и сърцето, нормализира дейността на нервната система, регулира хормоналния, киселинно-алкалния баланс и метаболизма.

Начин на приемане: Мумийото се приема под формата на воден разтвор, като 10гр мумийо се разтварят в 1л вода – препоръчително е изворна, минерална или преварена – в резултат всеки 100мл от така получения разтвор съдържат по 1гр мумийо. (Тъй като пастата от мумийо на стайна температура е много лепкава (и цапаща!) субстанция, може да използвате лесен трик за бързо и чисто разтваряне (описан е в листовката) ).

Дозировка:  Препоръчителната доза за дневен прием е в зависимост от телесното тегло: 50-80кг – 0,5гр; над 80кг – 0,8гр. Приема се сутрин на гладно, 10-15 минути преди закуска. Продължителност на приема: 25-30 дни (повече информация за схемите на прием има в листовката).

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години, при бъбречнокаменна болест и при индивидуална непоносимост към продукта. Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е лекарство. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Съставки: Алтайско мумийо (пречистено) – 100% натурално, във вид на паста. Стъклена опаковка от 100гр.

Най-добър до: 01.10.2025г                                Партида: L 07.00011

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура до 25°C. След разтваряне, полученият разтвор да се съхранява в хладилник (2-8°C) за максимум 20 дни.

Производител: ООО "Целебные Травы Алтая'', Русия, Алтайски край

Вносител: "КМК Релакс'' ЕООД, гр. Пловдив тел. 0895115025

Биологически активна хранителна добавка

Мумийо алтайско пречистено

 

Мумийо алтайско пречистено се препоръчва като хранителна добавка – източник на хумусни киселини.

Алтайското мумийо е сложен комплекс от органични и неорганични съединения, образувани в резултат на живота на растенията, насекомите и животните, които се смесват с елементи на почвата и по този начин обогатяват природните съединения, които притежават терапевтични и профилактични свойства. При продължителното съхранение в земните пластове на планината те се променят

При продължителното съхранение във високите слоеве на планинските скални маси претърпява промени, насища се с натурални биологически активни вещества и се отделя под формата на наслагвания на смолисти вещества в пукнатините на скалите.

Биологичната съставка пречистено алтайско мумийо се отличава с интензивно и разнообразно действие върху организма. В експериментални и клинични изследвания се потвърждава многократно терапевтичния ефект на мумийото. Доказан е благоприятен ефект върху регенеративни процеси в тъканите, черния дроб и имунната система, на процесите на кръвообразуване.

Смята се, че терапевтичният ефект на мумийото от ауксини, инхибитори, хлорофил, както и от протеини, стероиди и мастни киселини в комбинация с други вещества, органични и минерални, характерни за високите планини, където се образува суровината мумийо.

Мумийо алтайско пречистено подпомага подобряването и коригира състоянието на органите при промени в организма, предизвикани от различни причини:

- фрактури, травми, изгаряния;

- стрии след раждане (стрии);

- неблагоприятни изменения на органите в храносмилателната система (язва, гастрит, кървене и др.);

- възпалителни и инфекциозни процеси на пикочо-половата система;

- простатит и аденом на простатата;

- при диабет и свързаните с него усложнения;

- алергии, метаболитни нарушения, затлъстяване;

- неблагоприятни изменения в сърдечно-съдовата система, високо кръвно налягане;

- изменения в кръвоносните съдове, атеросклеротични изменения, разширени вени, хемороиди;

- артрит, артроза, отлагания на соли, подагра;

- камъни в жлъчката, бъбречни болести, болести на черния дроб и жлъчния мехур;

- мастит;

- невралгия, невродермит, полиомиелит, радикулит, ревматизъм;

- Запек;

- онкологични изменения;

- намаляване на зрението на всяка възраст;

- чести простудни и инфекциозни процеси, отит, пневмония и други.

- кожни изменения, в това число псориазис, акне, циреи.

 

Не е лекарство. Преди употреба е препоръчителна консултация  с лекар.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден