Алтайско Мумио „Планински балсам“ таблетки 60 бр.

Добави мнение

22.00 BGN 26.00 BGN Спестявате 4 BGN

Алтайско мумийо „Планински балсам“

Хранителна добавка – таблетки (60бр х 0,2гр)

Описание: Мумийото е природно образувание с органично-минерален произход. Черно-кафеникаво на цвят и със смолиста текстура, то се е формирало в резултат на сложни биохимични процеси, протичали в продължение на хилядолетия под влияние на уникалния микроклимат във високопланинските пещери на Алтай, Кавказ, Тибет и Сибир. Именно на това се дължи и изобилието на полезни биоактивни вещества в състава му, включващ над 50 компонента – комплекс от витамини (А, В1, В6, В12, Р и др.), макро- и микроелементи (калций, фосфор, цинк, желязо, магнезий, мед, селен и др.), аминокиселини, органични киселини, природни стероиди, смолисти вещества, етерични масла и много други.

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство – биологично активна хранителна добавка. Напълно естествен природен адаптоген – мумийото има цялостно комплексно действие върху човешкия организъм – повишава имунитета, увеличава костната плътност, стимулира процесите на кръвотворене, подобрява функцията на черния дроб и сърцето, нормализира дейността на нервната система, регулира хормоналния баланс, киселинно-алкалния баланс и ускорява метаболизма.

Начин на приемане и дозировка: Таблетки за перорален прием. 2 или 3 пъти на ден приемайте по една таблетка, 10-15 минути преди хранене с повече вода* (поне 300мл при всеки прием). Препоръчителната доза за дневен прием е в зависимост от телесното тегло: 40-80кг – 1-2 таблетки/ден; над 80кг – 2-3 таблетки/ден.(*При прием на таблетки мумийо пийте минимум по 2л вода на ден!)

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години, при бъбречнокаменна болест и при индивидуална непоносимост към продукта. Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е лекарство. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Съставки: Алтайско мумийо „Планински балсам“. Таблетки (60бр х 0,2гр).

Най-добър до: 02.08.2024г                         Партида: L 08.21

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура до 25°C. 

Производител: ООО „ Фарм-Продукт “, Русия, Алтайски край

Вносител: "КМК Релакс'' ЕООД, гр. Пловдив тел. 0895115025

 

Важно: За да отделите таблетките мумийо  по-лесно  е необходимо да се поставят в хладилна камера или фризер  за 10-20 мин.  След изваждането им  таблетките се отделят без да лепят. Желателно  е приемането на течности по време на приема.При всеки организъм продукта се усвоява различно.

Мумийо Алтайско (Планински балсам)

100 % натурален продукт

таблетки от 60 бр. x 60 г

Уникален природен продукт от Алтайските планини, едно от най-удивителните места на нашата планета, чиято целителна сила се използва от хората повече от 2000 години.

Мумийо съдържа всички най-добри биологично активни вещества: микро и макро елементи, органични и мастни киселини, белтъчини, аминокиселини и много други.

Мумийо е напълно натурален продукт, способства за повишаване на имунитета, защитава организма от токсични вещества, потиска дейността на болестотворните микроорганизми в червата и способства за развитието на полезната микрофлора; подобрява усвояването на белтъчините, калция, микроелементите и хранителните вещества; възстановява кожата, слизестите и съединителни тъкани в костите, подобрява работата на черния дроб.

Употреба: Биологично активна добавка към храната, не е лекарство.

Противопоказания: при индивидуална непоносимост и каменна болест, след консултация с лекар.

Срок на годност: 3 години.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден