Мужик корен – „Мъжки корен“ 100 % Натурален (Euphorbia Fischeriana) 10 г

Добави мнение

13.00 BGN 18.00 BGN Спестявате 5 BGN

Мужик корен – „Мъжки корен“ (Euphorbia Fischeriana)

Хранителна добавка 10 г

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, биологично активна хранителна добавка. Стимулира кръвопроизводството, защото съдържа в състава си микроелемента селен. Помага на организма при тежки физически и психически натоварвания. Действа благоприятно върху мъжката и женската полова система. Също така се препоръчва при всички форми на анемия, бронхиална астма, епилепсия и язва на стомаха.

Употреба: 5 г наситнен (стрит на прах) корен се залива с 500 мл вода, оставя се да заври и се вари 15 минути на бавен огън, след което се оставя настрана за 2 часа и се прецежда. Приема се по една супена лъжица три пъти на ден преди хранене. Продължителност на приема: 20 дни. Отварата да се съхранява на хладно!

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години и при индивидуална непоносимост към продукта.

Съставки: Мужик корен – 100 % натурален, в изсушен вид.

Най-добър до: 01.2024 г.                      Партида: L 19-06

Да се съхранява на сухо и прохладно място на температура до 25 °C, недостъпно за малки деца. Не е лекарство, преди употреба се консултирайте с лекарДа не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Вносител: „КМК Релакс” ЕООД, гр. Пловдив, тел: 0895 115 025   www.zdravenmagazin.bg

Производител: ООО  „Целебные Травы Алтая”    Произход: Русия, Алтайски край

 

 

      Мужик корен (Euphorbia Fischeriana) ,,Мъжки корен‘‘

   Хранителна добавка

Многогодишно растение с височина да 40 см, с дебел разклонен корен. Расте в Източен Сибир. Събира се през есента. Има няколко разновидности.

Състав: съдържа голямо количество селен ( Si ), което обуславя качеството да стимулира кръвообращението. Незаменим при всички видове анемии, също за възтановяване на кръвта след химиотерапия и облъчване при онкологични заболявания. Увеличава защитните сили на организма и имунитета. Подходящ за ранна профилактика на всички болести. Наименованието мъжки корен е придобил от сходството на корена с мъжка фигура и още с благотворното и възтановително въздействие на мъжката потентност. Подходящ при хроничен простатит, аденом на простатата и др. Помага при миома на матката и мастопатия.

Строго трябва да се спазва дозировката, тъй като растението в големиколичества  е oтровно.

Помага при: лимфон, фибромиома, анемия, лишей, импотенция, миома, простатит и др.

Противопоказания: бременност и кърмене, непоносимост и др.

Рецепти

Рецепта 1) Използва се при проблеми на мъжката полова система (импотентност, проблем с ерекцията, безплодие) и при миома на матката, кисти и мастопатии.

5 г наситнен корен се залива с 0,5 л кипяща вода, покрива се (запарва се) и стои 30 мин – прецежда се. Приема се по 1 с. л. 2-4 пъти дневно с голямо

количество течности.

Рецепта 2) При проблеми с:

– бъбреците, пикочния мехур, бронхиална астма, левкоза (белокръвие), анемия, епилепсия, туберколоза, язва на стомаха.

– 5 г наситнен корен се залива с 500 мл вода и се вари при слаб огън 15 минути, стои 2 часа, прецежда се и се приема по 1 с. л. 2-3 пъти в ден, преди храна.

Рецепта 3) Използва се корена като прах:

Праха стимулира кръвообращението, повишава защитните сили на организма, регулира имунитета. Необходимо е корена да се смели на прах . Приема се на края на ножа (0,02-0,03 г) 3 пъти на ден  с вода 20-30 минути преди ядене. Използва се и като посипка при гнойни рани, изгаряния, абцеси и болки в зъбите.

Рецепта 4) Топчета – 100 г прах от корена се смесватс 50 г мед,престояват два дни и  се правят топчета с големина на грахово зърно. Приемам се 2-6 топчета на ден с вода.

Рецепта 5) Екстракт – 10 г наситнен корен се залива с 500 мл 70 % спирт, стои на тъмно 2 седмици, периодично се разклаща; прецежда се и се пие по 3 схеми:

I схема – да се започне с 15 капки 3 пъти на ден и всеки ден да се увеличава дозата с по 1 капка (например 2 ден –16 капки) докато сестигне до 30 капки. След това всеки ден се намалява с по 1 капка докато се стигне отново до 15 капки.

II схема – приемат се 8-10 капки 3 пъти на ден 30 минути преди ядене.

III схема – да се започне с 1 капка 3 пъти на ден 30 минути преди ядене, всеки ден се прибавя по 1 капка, докато се стигне до 30 капки. След това се намалява всеки ден по 1 капка докато се стигне до 1 капка.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден