Мармотoва мас (Обогатена) 120 капсули

Добави мнение

30.00 BGN 39.00 BGN Спестявате 9 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

             Мармотова мас (Обогатена) 120 капсули   гг             

 100 % Натурален продукт

 Хранителна добавка

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, биологично активна хранителна добавка. Подпомага имунната система и има антибактериален и противовъзпалителен ефект, доставя на организма допълнителни мастни киселини в т.ч. омега-3 и омега-6.

Мaрмотова мас – подобрява белтъчната обмяна, регулира дейността на кръвоностната система, антибактериално

действие и спира гнойните процеси в организма.

Рибено масло: Понижава холистерина, нивото на триглицеридите и намалява риска от тромби, доставя на организма голямо количество витамин А, Д и омега-3‘‘ .

Съставки: Мармотова мас (обогатена) капсули (120 бр по 0.3 г)

1 бр капсула - 0.3 г: мармотова мас - 0.125 г

рибено масло - 0.125 г - суха желатинова обвивка - 0.05 г

Употреба: два пъти на ден по три капсули по време на хранене. Продължителност на приема един месец.

Противопоказания: Да не се приема от бременни, кърмачки, деца до 14 години, при болен черен дроб и  индивидуална непоносимост към отделните съставки на продукта.

Най-добър до: 03.10.2020 г.      Парт. номер:L 011018

Да се съхранява на сухо и прохладно място на температура до + 20 °C недостъпно за малки деца.

Не е лекарство,преди употреба се консултирайте с лекар.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене

Вносител: „КМК Релакс” ЕООД гр. Пловдив

Произход: ООО „Сустамед”  Русия   

 

Обогатена мармотова мас

 

Състав на капсула с тегло от 0,3 г

  1. Мармотова мас 0,125 г
  2. Рибено масло 0,125 г
  3. Суха желатинова обвивка 0,05 г

Обвивката се състои от желатин, глицерин (овлажняващ агент), омекотена вода.

Прием: 1-2 месеца. Може да се повтори 2-3 пъти в годината.

Осигурява допълнително ненаситени мастни киселини в това число Омега 3 и витамин А.

Mармотовата мас съдържание от най-ценните полиненаситени киселини-олеинова, линолова и линоленова. С това се обяснява целебното действие на маста. Мастните киселини Омега 3 и Омега 6 имат най-голямо значение за метаболизма на човека. При прием на мазнината се усвоява напълно в кръвта, обогатява организма с витамини, микроелементи и органични киселини, подобрява белтъчната обмяна, повишава имунитета, регулира дейността на кръвоносната система. Маста има бактерицидно действие, нормализира секреторната дейност на стомаха и дванадесетопръстника, спира гнойните процеси и помага за бързо заздравяване на раните, спасява гласните връзки на хората, професионално изявяващи се (профилактично спира болестните процеси в гърлото). Добре се повлиява, белодробната туберкулоза, хроничните бронхити ( в това число и пристрастените пушачи), някои видове астма, атеросклероза, язва на стомаха и дванадесетопръстника. За по-висока ефективност към маста на мармота се добавя и рибно масло, което съдържа голямо количество витамин А, Д и Омега 3. Системното въздействие на препарата се проявява в нормализиране функциите на надбъбречната и щитовидната жлеза, понижава нивото на триглицеридите, и намалява риска от образуване на тромби. Съчетанието на Омега 3 и Омега 6, на витамините А и Д подобрява състоянието на кожата и косите, повишава имунитета, контролира обмена на липидите и холестерина, поддържа нормален минерален баланс, което укрепва костите и снижава риска от остео изменения.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден