Крем „Добродея“ – регенериращ – 100 мл

(1 Мнения)

59.00 BGN 75.00 BGN Спестявате 16 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

 

Крем „Добродея“ –  регенериращ  – 100 мл

 

Натуралният органичен мицеларен крем „Добродея“ е създаден за грижа към кожата на тялото и лицето при различните форми на псориазис и съпътстващи нарушения на кожата, ставите и ноктите.

Представлява комплекс от натурални концентрати от мицеларни клетки от диворастящи растения, растящи в екологично чисти планински райони на Алтай, Тибет, Саян и Монголия.

Състав: екстракт от рейши и кордицепс, корени глухарче, девисил, чистотел, лайка - цвят, листа от маслиново дърво, люцерна-трева, хризантеми-цвят, корени от цикория, кора и листа от хининово дърво, корени на момина сълза, витамин Е, каменно масло, мумийо, кедрова смола, дехидрокверцетин, рутин, лутеин, Д-пантенол.

Действие: Биоактивните компоненти на крема имат висока степен на проникване във вътрешните слоеве на кожата, влияят на обменните и хормоналните процеси, оказват благоприятно въздействие при наличие на псориазис, дерматити и екземи. Ефикасен е при справянето с кърлежи, помага при акне и възпаление на кожата, нормализира състоянието на мастните жлези.

Употреба: Кремът се нанася върху поразените кожни участъци (в продължение на 10 минути) с леки масажни движения до пълното му попиване в кожата. Препоръчва се използването на крема не по-малко от 3 пъти на денонощие, в продължение на 30 дни.

Препоръчително е да се прилага 4 пъти в годината.

Противопоказания: Да не се използва от бременни и кърмачки, деца до 14 години, и при индивидуална непоносимост към отделните компоненти на продукта. Кремът е хипоалергенен и клинично тестван.

Съхранение:  при темпетратура не по-висока от 25 °C.

Срок на годност: 21.12.2020 г.   Партиден номер: L 16

Вносител : „КМК Релакс“ ЕООД  гр. Пловдив   www.zdravenmagazin.bg тел. 0895 115025

Производител:  „Сашера-Мед“ ООД  Русия, Алтайски край

Диляна Попова

  
29.04.2020

Много добре ми подейстава на проблема който имах, препоръчвам.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден