Крем "Добродея" маслена смола

Добави мнение

39.00 BGN 49.00 BGN Спестявате 10 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

КРЕМ „ДОБРОДЕЯ“ С МАСЛЕНА СМОЛА

(за рани и белези)

Ефективно естествено средство за ускоряване зарастването на повърхностни изгаряния, порязвания, гнойни рани, незарастнали екземи, цирей, за премахване на следоперативни шевове и белези, отстраняване на натъртвания, охлузвания, отоци, ухапвания от насекоми.

Крема помага да се ускори заздравяването на кожата от механични и инфекциозни наранявания - изгаряния, рани, порязвания, абсцеси, облекчава дразнене след ухапвания от насекоми, премахва болката, херпес, има противовъзпалителен ефект. Той подобрява кръвообращението, стимулира корекцията на следоперативни шевове и белези, премахва белези от акне, има успокояващ и подхранващ ефект, помага за премахване на гнойни пъпки.

Състав: какаово масло, пчелен мед, пчелен восък, кедрова смола, смола от лиственица, смола от ела, екстракт от жълт кантарион, екстракт от репей, индийски лук, каменно масло, D-пантенол, вода.

Крема може да се нанесе върху раната, без да се покрива раната с превръзка. Оставете крема да попие за 15 минути, след което попийте с мека стерилна марля.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към отделните съставки.

Крема не съдържа химични компоненти, емулгатори, консерванти. Има само натурални съставки.

Количество: 30 гр.       Срок на годност: 2 година

Производител: Сашера Мед ООД  Русия ,Алтайски край

Вносител: КМК РЕЛАКС ЕООД, тел: 0895 115 025,e-mail: zdraven.magazin@gmail.com, www.zdravenmagazin.bg

                                                             КРЕМ „ДОБРОДЕЯ“ С МАСЛЕНА СМОЛА
                                                                         (за зарастване на рани)


Ефективно естествено средство за ускоряване зарастването на повърхностни изгаряния, порязвания, гнойни рани, незарастнали екземи, циреи, за премахване на следоперативни шевове и белези, отстраняване на натъртвания, охлузвания, отоци, ухапвания от насекоми.
Кремът помага да се ускори заздравяването на кожа с механични и инфекциозни наранявания - изгаряния, рани, порязвания, абсцеси, тумори, облекчава дразнене след ухапвания от насекоми, премахва болката, херпес, има противовъзпа-лителен ефект. Той подобрява кръвообращението, стимулира корекцията на следоперативни шевове и белези, премахва белези от акне, има успокояващ и подхранващ ефект, помага за премахване на гнойни пъпки.
Състав: какаово масло, пчелен мед, пчелен восък, кедрова смола, смола от лиственица, смола от ела, екстракт от жълт кантарион, екстракт от репей, индийски лук, каменно масло, D-пантенол, вода.
Кремът може да се нанесе върху раната, без да се покрива раната с превръзка. Оставете крема да попие за 15 минути, след което попийте с мека стерилна марля. Хипоалергичен.
Кремът не съдържа химични компоненти, емулгатори, консерванти. Има само натурални съставки.
Количество: 30 гр.
Срок на годност: 2 година

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден