Крем "Добродея" Жен-шен за бръчки и суха кожа

Добави мнение

59.00 BGN 75.00 BGN Спестявате 16 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

                  

                                                     

 Крем „Добродея“ – Жен-шен

Деликатно парфюмиран  органичен крем за лице и тяло – 100мл.

        Кремът е създаден по иновативна технология, с използване на концентрат от мицеларни клетки от корените на Жен-шен, активиран с натурални екстракти от боброви тъкани и още 6 растителни екстракти (лайка, фасул, клевер , масла - морков, черен кимион, амарант и др.), витамин С и Е, хиалуронова киселина. Съдържа биологично активни вещества, които помагат за образуването на колаген, подобрява  еластичността на кожата, хидратира кожата, изглажда бръчките, осигурява кислород за клетките и предотвратява стареенето.

Състав: Мицеларен концентрат от клетки от корен на Жен-шен и екстракти:  тъкани от бобър,  боб,  цветовете на детелина, семена на сминдух,  семена от фасул, цветове от лайка, природни треви,  бял равнец, масло от черен кимион, амарант,  масло от моркови, семена от домати, калциев пантотенат, алгинати на кафяви водорасли, витамин Е, витамин С, лутеин, пчелен восък, хиалуронова киселина, хитозан, млечна киселина, алантоин, боброва мас, етерично масло от иланг-иланг, масло от бергамонт, етерично масло от индийски троскот, етерично масло от мускатово орехче.

Употреба: Нанася се с леки масажни движения върху кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете и тялото. Използва се като дневен и нощен крем. При по-силна слънчева активност да се ползва 20 мин. преди излагането на слънце. 

Противопоказания: Да не се използва от бременни и кърмачки, деца до 14 години, и при индивидуална непоносимост към отделните компоненти на продукта. Кремът е хипоалергенен и клинично тестван.

Съхранение:  при температура не по-висока от 25 ֯ С.

Срок на годност: 22.12. 2020г  Партиден номер: L 10

Вносител : КМК Релакс ЕООД  гр. Пловдив   www.zdravenmagazin.bg тел. 0895 115025

Производител:  „Сашера - Мед“ ООД  Русия , Алтайски край

                                                     

 Крем „Добродея“ – Жен-шен – 100мл.

Представител от серията „ Продукти от природата “

Мицеларният крем „Добродея“ – Жен-шен помага да се съхрани здравето на кожата, независимо от възрастта. Представлява деликатно парфюмиран органичен крем за лице и тяло.

         Създаден е по иновационна технология, с използване на концентрат от мицеларни клетки от жен-шен - корен, активиран от натурални екстракти от цветовете на клевер, фасул, лайка-медицинска, боброва мас,  масло от семена на черен кимион, амарант - натурален концентрат, масло от семена на моркови, семена от домати, калциев пантотенат, алгинат от кафяви морски водорасли, витамин Е и С, лутеин, пчелен восък, хиалуронова киселина, хитозан, млечна киселина, алантоин, етерични масла: иланг-иланг, бергамот, ветивер и индийско орехче.

Помага на кожата да възстанови колагеновите и еластинови  влакна, отстранява бръчките, възстановява тургора на клетките, нормализира кръвообращението и подобрява подаването на кислород към клетките. Освен това възстановява водния баланс на клетките, предотвратява образуването на целулит и хидратира кожата.

Кремът има лек парфюмен аромат, който се получава от натурални етерични масла, действа и като афродизиак.

Употреба: Кремът се нанася с леки, масажни движения по кожата на лицето, шията, деколтето, тялото, ръцете или краката. Използва се като дневен и нощен крем.

При по-голяма слънчева активност, кремът се нанася 20 минути преди излагане на слънце. Кремът е хипоалергенен и клинично тестван.

Еластин се синтезира от организма до 14 години, а след това влакната еластин постепенно се разпадат, а кожата старее, кремът помага за запазване на младостта и здравето на кожата, независимо от възрастта. 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден