Извори на чистота

Добави мнение

63.10 BGN

Активен състав:

 

Извори на чистота Формула 1 Очистване на междуклетъчната среда

Състав: екстракти от върболистна сосюрея, екстракт от ехинацея, екстракт от сена, блатен петолистник, червен корен (хедисарум), стък от детелина, полски хвощ, листа от мечо грозде, листа от червена боровинка, корен от сладник (женско биле), корен от репей, цвят от жълт смил, кръглолистна урока, корен от лечебна динка, цвят от липа, жълт кантарион, пача трева.

Опаковка: 60 капсули

 

 

Извори на чистота Формула 2 Вътреклетъчно почистване

Състав: екстракт от зеленчуци от семейство кръстоцветни - броколи, екстракт от хълмово вълмо, листа от магданоз, екстракт от курилски чай, екстракт от зелен чай, корен от глухарче, плодове от бял трън, борови игли.

Опаковка: 60 капсули

 

Извори на чистота Формула 3 Антиоксидантна защита на клетките

Състав: витамини С, Е, А, цинк, манган, селен, мед, лимонова кора, цветове на невен, екстракти от листа на малина, боровинки, листа от праскова, екстракт от гроздови семки, шипка, мащерка.

Опаковка: 60 капсули

 

Допълнителни съставки: капсула от желиращ агент- желатин.

 

Приложение сутрин – 2 капсули от формула 1 и 1 капсула от формула 3, по време на хранене; вечер – 2 капсули от формула 2 и 1 капсула от формула 3, по време на хранене.

 

Продължителност на приема – 2-3 месеца, курсове от 2-3 пъти годишно.

 

Патентована система за пречистване на организма на клетъчно ниво “Извори на чистота”

 

"Извори на Чистота" е принципно нова система за комплексно очистване на организма на нивото на клетките, разработена с оглед на последните постижения в областа на ендоекологията. За разлика от повечето съвременни продукти с очистващо действие, “Извори на чистота” се състоят от три взаимно допълващи се формули, което позволява активно да бъдат използвани трите главни механизма за очистване на вътрешната среда на организма.

Първата формула "Извори на чистота" - това е комплекс, който почиства пространството между клетките.

Втората формула "Извори на чистота" - почистват вътреклетъчното пространство.

Третата формула "Извори на чистота" - това е сложен антиоксидантен комплекс от растителни, животински и минерален произход, който защитава клетката.

 

Тези уникални природни продукти предпазват клетките от свободен кислород и други опасни химикали. По-специално, съществува взаимна връзка между употребата на компонентите "Извори на чистота" витамини А, Е и С, цинк, мед, селен, манган и защитата срещу окислително увреждане на ДНК, протеини и липиди.

 

 

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден