Иглов масажор за тяло зелен(апликатор)

Добави мнение

30.00 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Размер: Остра подложка 14х24 см - Зелена

ПРЕДИМСТВА НА ТИБЕТСКИЯ АПЛИКАТОР:

  • Възможност за избор на два варианта на сила на острота на иглите в зависимосто от индивидуалната чувствителност и от начина (силата) на притискане на апликатора към повърхността на тялото.
  • Иглите имат двойно острие в съответствие с древнокитайския метод за иглов масаж „Цветът на сливата“. Двойното острие възпрепятства дълбокото проникване на иглата в кожата и прави лечебната процедура по-комфортна и ефективна.
  • Специалните магнити вложки усилват ефекта благодарение на допълнителното въздействие на постоянното магнитно поле (отнася се само за червения и жълтия проникващи елементи.
  • Меката подложка осигурява равномерно притискане на иглата и спомага за удобното и ефективно използване на масажора.
  • Проникващите елементи са изработени от качествен полимерен материал и са закрепени здраво към тъканта чрез термично запояване.

 

ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ИГЛОВИЯ МАСАЖ:

Отстранява болката и загубената подвижност в мускулите и ставите, в това число в кръста, гръдните и шийните прешлени (остеохондроза, радикулит). Отстранява главоболието. Повишава общия тонус на организма, възстановява и повишава работоспособността, възстановява след физическо натоварване, повишава половата активност. Релаксира. Нормализира съня при безсъние. Намалява проявите на предменструален и климактерийния синдром. Намалява целулита и локални мастни натрупвания (в съчетание със специални препарати). Плоскостъпие.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден