Вендузи за професионална употреба - 32бр.

Добави мнение

109.00 BGN 159.00 BGN Спестявате 50 BGN

Комплекта включва:

– пистолет за вакум – 1 бр;

– 32 бр вендузи с различен диаметър

– удължител;

– резервни части (гумичка и накрайник)

–  пластмасов масажор гуаша

Какво представлява вендузотерапията (вакуумтерапия)

Вендузите наподобяват чашки, които в зависимост от материала, от който са направени могат да бъдат: стъклени, силиконови, керамични, дървени и др. 
По време на терапията с вендузи се създава лек вакуум вътре в чашките, след което вендузите се поставят върху кожата. Вакуум ефектът на чашките създава нежно засмукване, което омекотява тъканите и едновременно с това увеличава циркулацията на кръв, течности и чи енергията. Чрез стимулиране на кожата и подлежащите мускули, вендузотерапията помага за изхвърляне на натрупали се, специфични за даден район токсини, като стимулира циркулацията на кръв и лимфа в съдовете.

Вендузите могат да се поставят на шията, раменете, гърба, в сакралната област, бедрата, корема, горната част на ръцете, а в някои случаи дори на челото или на стъпалата на краката, в зависимост от състоянието на човека. Усещането при терапията с вендузи, често се описва като силно затоплящо и релаксиращо. Много хора го определят като дълбоко релаксиращо. Тя отпуска втвърдената мека тъкан и упоритите възли. Напрегнатата и болезнена мускулатура се отпуска и кръвоснабдява бързо, само с няколко минутна вендузотерапия.






 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден