Брезова гъба „Чага“ (Inonotus obliquus) (50 гр) драже (за стрес)

Добави мнение

49.00 BGN

БРЕЗОВА ГЪБА „ЧАГА“ (Inonotus obliquus)

Хранителна добавка – дражета (50гр)

Описание: Вид дървесна гъба, паразит върху Брезата. Отдавна е позната на хората с полезните си свойства. Съдържа бетулинова киселина, микроелементи (хром, манган и др.), полифеноли (в т.ч. инотодиол), бета-глюкани, птерини и други биоактивни вещества. Редовният й прием допринася за повишаване на имунитета и тонуса, подобрява обмяната на веществата, способства за намаляване на стреса, регулира кръвното налягане.

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, биологично активна хранителна добавка. Допълнителен източник на сапонини, флавоноиди (в т.ч. байкалин) и дъбилни вещества.

Употреба и дозировка: Дражета за перорална употреба. Да се приема (с 300 мл. вода) по едно драже, три пъти на ден преди хранене. Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием. Продължителност на приема: 1 месец. При необходимост, курсът на прием може да се повтори.

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години, при индивидуална непоносимост към продукта, при захарен диабет. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е лекарство. Преди употреба се консултирайте с лекар.

Съставки: смляна изсушена брезова гъба „Чага“, захарен сироп. Дражета – 50гр (≈166 бр х 0,3гр).

Най-добър до:  .08.2025г.                                                Парт. номер: L 092023

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура до 25°C.

Производител: ООО ‘‘Компания ХОРСТ‘‘, Русия, Алтайски край

Вносител: „КМК Релакс” ЕООД, гр. Пловдив, тел: 0895115025

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден