Бабини зъби (стрък) – Tribulus terrestris herba

Добави мнение

2.00 BGN

Бабини зъби (стрък) – Tribulus terrestris herba

Изсушена билка(Tribulus terrestris Herba) – 20 гр.

Предназначение: Тази билка повишава мъжкото (а и женското) либидо, увеличава потентността при мъжете, помага при възпаления на пикочния мехур, камъни в бъбреците, уголемена простата, еректилна дисфункция, стерилитет при жените. Освен това понижава кръвното налягане, нивата на кръвната захар и „лошия“ холестерол, има диуретични (пикочогонни) свойства, анемия, хемороиди, умствена и физическа преумора.

Начин на приготвяне: 1 супена лъжица от билката се слага да ври 5 мин в съд с 500 мл вода, оставя се за 10-15 минути да се запари, след което получената запарка се прецежда. Готовата отвара се съхранява в хладилник за не повече от 2 дни.

Приложение: Вътрешно – пие се по 100 мл преди хранене, 4-5 пъти дневно. Външно – за бани при разширени вени и хемороиди, за компреси при екземи.

Противопоказания: Да не се приема при индивидуална непоносимост към продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Преди употреба е препоръчително да се консултирате със специалист.

Съставки: изсушена билка Бабини зъби (стрък) – 100% натурална.

Най-добър до: 08.2024 г.              Партида: L 220822

Условия на съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина, при температура до 25°C и влажност на въздуха до 75%.

Пакетирано за: ''КМК РЕЛАКС'' ЕООД, гр. Пловдив, тел: 0895115025

Произход: България

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден