Хиалуронова киселина и натурален витамин C

Добави мнение

88.10 BGN

Състав:

Екстракт от ацерола GivaudanTM (Malpighia giabra L.)
(използвана част – плодовете),

хиалуронова киселина ExceptionHyal®Sta.

 

Ефектите, потвърдени в процеса на изпитванията :

- оптимална хидратация;

- подобряване на гладкостта,

еластичността и твърдостта на кожата;

- намаляване на бръчките;

- формиране на по-стегнат контур на лицето.

Хиалуроновата киселина обаче е необходима

не само за красотата на кожата.

 

Разширени показания за употреба:

- увреждане на кожата и лигавицата

(напр. устната кухина, хранопровода);

- повишена сухота на лигавиците

(напр. при менопауза);

- ставни заболявания.


Състав в дневна доза - 1 капсула х 375 mg:

Натриев хиалуронат –104,4 mg,

Витамин С (аскорбинова киселина) – 45 mg.

 

Прием:

За възрастни по 1 капсула по време на хранене.

 

Опаковка: 60 капсули

Хиалуронова киселина и натурален витамин C

 

 

Описание:

Хиалуроновата киселина се синтезира в човешкото тяло. Най-голямо количество от нея се съдържа в кожата, в хрущялите, ставната течност, сърдечните клапи, очните ябълки и др. Но с възрастта производството й се забавя и към 50 годишна възраст намалява минимум с една трета. Това означава, че е необходимо да се увеличи набавянето и отвън: както с храната, така и с хранителни добавки.

 

Какви са предимствата на нашия продукт?

В състава му влизат натриев хиалуронат, получен с помощта на модерни биотехнологии, произведен от италианската компания ROELMI HPC. При създаването на тази форма на хиалуроновата киселина, основения акцент е поставен не върху молекулярната маса, а върху ефективността на взаимодействието на две фракции (ниско и високомолекулярни), които работят в синергия в естествените условия на човешкия организъм. С други думи, постигнато е  максимално доближаване до физиологичния ефект.

Освен това, в състава му е включен високотехнологичен екстракт от ацерола, който съдържа сложен органичен комплекс, представляващ естествен витамин С, а не просто аскорбинова киселина. При това, съдържанието на витамин С в плодовете на ацерола е десетки пъти по-високо от концентрацията му в портокалите, например. Естественият витамин С е необходим за повишаване усвояването и задържането на хиалуроновата киселина в тъканите, както и за увеличаването на синтеза на колаген и съответно еластичността на кожата, повишаване на защитните й свойства, намаляване на пигментацията и т.н.

 

Трябва да отбележим, че натриев хиалуронат е включен в напитката Young & Beauty от серията Yoo Go, но там съдържанието му е  4 пъти по-ниско.

Освен това той влиза в състава на комплексни продукти, предназначени да поддържат младостта и красотата на кожата и като цяло да забавят стареенето - Chronolong и Beauty Sense.

 

 

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден