Червен корен

Добави мнение

15.00 лв. 17.00 лв. Спестявате 2 лв.

ЧЕРВЕН КОРЕН

Хранителна добавка

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, биологичноактивна хранителна добавка.

Препоръчвана доза за дневен прием: По две таблетки до обед  с 300-400мл вода.Продължителност на приема 1 месец

Да не се превишава препоръчваната доза за дневен прием.

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години,повишена нервна възбудимост,безсъние,нарушение на сърдечната дейност и индивидуална непоносимост към продукта.

Съставки: Екстракт от червен корен,микрикристална целулоза,талк на прах.

Червен корен таблетки 50 броя х 0,5 гр.

Най-добър до:01.03.2020г  Партида:L 03 

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Вносител: КМК РЕЛАКС ООД тел: 0895115025

Производител:ОООФарм-Груп,Русия,Алтайски край

СВОЙСТВА - Копеечник, наричан по народному “красний корен”, е рядко срещано растение, растящо високо в планината, близо до вечните ледници.  От древни времена настойката от корените на това диворастящо растение е използвана за борба с мъжките проблеми и за пробуждане на мъжката сила. «Красний корен»: оказва важна поддръжка на пикочната система при възпаление на простатата и аденом на простатата (подобрява уринирането при задържане, спомага за по-пълното изпразване на пикочния мехур, понижава честотата на уринирането, особено нощно време); спомага за подобряванетона кръвообръщението и отстраняването на застойните явления в простатата; стимулира възстановяването на мъжката полова активност. При това, достигнатия ефект е устойчив, а странични ефекти не са установени.

 ПРИЛОЖЕНИЕ - «Красний корен» е източник на цял комплекс от биологично активни вещества, в частност дъбилни, които определят ефективното действие: при симптоми на заболяване на пикочо-половата система при мъжа; в комплексно лечение на остър и хроничен простатит и аденом на простатата, за възстановяване на мъжката потенция и сила.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден