Мармотoва мас(Обогатена)120капсули -НОВО

Добави мнение

39.00 лв.

                    Мармот мас(Обогатена)120капсули                

                       100% Натурален продукт

                           Хранителна добавка

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общо-укрепващо средство,биологично активна хранителна до-бавка.Подпомага имунната система и има анти бактериa-

лен и противовъзпалителен ефект, доставя на организма

допълнителни мастни киселини в т.ч. омега 3 и омега 6.

Мaрмот мас –подобрява белтъчната обмяна,регулира дейността на кръвоностната система,антибактериално

действие и спира гнойните процеси в организма.

Рибно м-ло:Понижава холистерина,нивото на триглице –

ридите и намалява риска от тромби, доставя на организма голямо количество витамин ,,А,Д и омега 3‘‘ .

Съставки: Мармот мас(обогатена)капсули (120бр по 0.3гр)

1бр капсула -  0.3гр:   -мармот мас  - 0.125гр

-рибно масло- 0.125гр - суха желатинова обвивка -0.05гр

Употреба: два пъти на ден по три капсули по време на хранене.Продължителност на приема един месец.

Противопоказания: Да не се приема от бременни, кърмачки, деца до 14 години ,при болен черен дроб и  индивидуална непоносимост към отделните съставки на продукта.

Най-добър до: 02.04.2020г      Парт. номер:L 010418

Да се съхранява на сухо и прохладно място на температура до + 20C недостъпно за малки деца.

Не е лекарство,преди употреба се консултирайте с лекар.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене

Вносител:„КМК Релакс”ЕООД гр. Пловдив

Произход: ООО,, Сустамед ”  Русия   

 

Обогатена мармотова мас

Състав на капсула с тегло от 0,3 гр.

  1. Мармотова мас 0,125 гр.
  2. Рибно масло 0,125 гр.
  3. Суха желатинова обвивка 0,05 гр.

Обвивката се състои от желатин, глицерин (овлажняващ агент), омекотена вода.

Употреба: 12 капсули на ден за целия ден, по време на ядене.

Прием: 1-2 месеца. Може да се повтори 2-3 пъти в годината.

Противопоказания: както обикновено, при болен черен дроб.

Осигурява допълнително ненаситени мастни киселини в това число Омега 3 и витамин А.

Mармотовата мас съдържание от най-ценните полиненаситени киселини-олеинова, линолова и линоленова. С това се обяснява целебното действие на маста. Мастните киселини Омега 3 и Омега 6 имат най-голямо значение за метаболизма на човека. При прием на мазнината се усвоява напълно в кръвта, обогатява организма с витамини , микроелементи и органични киселини, подобрява белтъчната обмяна, повишава имунитета, регулира дейността на кръвоносната система. Маста има бактерицидно действие, нормализира секреторната дейност на стомаха и дванадесетопръстника, спира гнойните процеси и помага за бързо заздравяване на раните, спасява гласните връзки на хората, професионално изявяващи се (профилактично спира болестните процеси в гърлото). Добре се повлиява, белодробната туберкулоза, хроничните бронхити ( в това число и пристрастените пушачи), някои видове астма, атеросклероза, язва на стомаха и дванадесетопръстника. За по-висока ефективност към маста на мармота се добавя и рибно масло, което съдържа голямо количество витамин А, Д и Омега 3. Системното въздействие на препарата се проявява в нормализиране функциите на надбъбречната и щитовидната жлеза, понижава нивото на триглицеридите, и намалява риска от образуване на тромби. Съчетанието на Омега 3 и Омега 6, на витамините А и Д подобрява състоянието на кожата и косите, повишава имунитета, контролира обмена на липидите и холестерина, поддържа нормален минерален баланс, което укрепва костите и снижава риска от остео изменения.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден