Бяло мумио-каменно масло 100% Натурално - 10 гр

Добави мнение

39.00 BGN

„Бяло мумийо“ (Каменно масло) – пречистено

Хранителна добавка 10гр

Описание: Каменното масло е естествено минерално образувание с кремаво-жълтеникав до бял цвят, което се среща в труднодостъпни пещери и скални пукнатини във високопланинските райони на Саяните, Източен Сибир, Монголия и Алтайски край. От  физикохимична гледна точка то е алуминиево-магнезиева стипца, на което се дължи и неговият стипчив, кисело-сладък вкус. Има много добра водоразтворимост. Има изключително богат химичен състав, който включва над 70 различни химични елемента. Това е и причината за неговия комплексен ефект върху организма на човека – то регулира електролитния баланс като компенсира недостига на жизненоважни минерали, реално подпомагайки функциите на всички органи и системи.

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство – биологично активна хранителна добавка. Стимулира имунната система, повишавайки защитните сили на тялото срещу всякакви патогени – бактерии, вируси и микроби. Също така ускорява регенерацията на тъканите и клетъчния метаболизъм, действа антиоксидантно и детоксикиращо, помага при респираторни, сърдечно-съдови, чернодробни, стомашни и уринарни проблеми.

Начин на приемане: Каменното масло се приема под формата на воден разтвор, като 2гр каменно масло се разтварят в 1л вода – препоръчително е изворна, минерална или преварена – в резултат на това всеки 100мл от така получения разтвор съдържат по 0,2гр каменно масло.

Дозировка:  Препоръчителната доза за дневен прием за профилактични цели е 0,2-0,3гр (100-150мл от гореописания разтвор) Приема се сутрин на гладно, 10-15 минути преди закуска. Продължителност на приема: 25-30 дни. При активно спортуващи може да се приема 0,4-0,6гр (2-3 пъти на ден по 100мл разтвор, 10-15 минути преди хранене).

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години и при индивидуална непоносимост към продукта. Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е лекарство. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Съставки: „Бяло мумийо“ – Каменно масло (пречистено) – 100% натурално, във вид на прах. Полиетиленова опаковка от 10гр.

Най-добър до: 01.07.2025г                          Партида: L 07-7-20

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура до 25°C. След разтваряне, полученият разтвор да се съхранява в хладилник (2-8°C) за максимум 20 дни.

Производител: ООО "Целебные Травы Алтая'', Русия, Алтайски край

Вносител: "КМК Релакс'' ЕООД, гр. Пловдив тел. 0895115025

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

БЯЛО МУМИЙО (КАМЕННО МАСЛО)

Altai Depuratus Mumijo

Хранителна добавка

 

Бялото мумийо е калиева стипца, която се образуват в планините, при  високо съдържание на влага във въздуха. При тези условия то може да се извлече от скалите. Обикновено това вещество е дълбоко скрито в скали, пещери или пукнатини. Можете да го намерите в Монголските и Китайските планини, в Русия , Източен Сибир, планината Алтай, в Западен Саян.

Порестата стипца мумийо, лесно се разтваря във вода. Не се препоръчва разтваряне в алкохол. Има горчив вкус и е лепкав.

Обикновеното мумийо и каменното масло са два различни продукта. Общото е в подобряване на имунитета и някои лечебни качества, но по състав са различни: обикновеното мумийо в състава си има органични и неорганични съставки, докато в състава на каменното масло има само неорганични съставки - състои се от магнезиев солфат и около 50 елемента от менделеевата таблица, и елементи от скалните масиви; най-важните съставки в каменното масло са калий, магнезий, калций, цинк (стимулира работата на мозъка), фосфор (за здрава нервна система), желязо (синтез на хемоглобина и пренос на кислорода в организма), мед и силиций (за здрава и млада кожа), йод (много важен за правилната работа на щитовидната жлеза); съдържа още манган, хром, никел, кобалт, сребро, злато, платина и много базови необходими вещества като кислород, въглерод, азот, водород. Всички тези вещества се намират във високи концентрации и като разтвор се усвояват максимално.

 

Рецепти  С КАМЕННО МАСЛО

 

Рани от операции

3 гр каменно масло се разтварят в 300 мл гореща вода. Навлажнете кърпа или марля и наложете върху раната вместо всякакви мазила, които съществуват. Ако приемате и вътрешно, тогава лечението ще протече по-бързо, д2-3 пъти се ускорява зарастването на раната.

Натъртвания

3 гр каменно масло се разтварят в кипяща вода (200 мл) и се добавят 2 супени лъжици мед, навлажнете парцал или марля, изцедете добре и поставят на мястото на нараняване.

Изгаряния

3 гр каменно масло в 300 мл кипяща вода, навлажнете марлен тампон и намокрете мястото на изгарянето.

Отлагане на соли

3 гр каменно масло се разтваря в 2 литра преварена вода (охлажда се). Пийте по една чаша три пъти дневно преди хранене в продължение на 20-30 минути. Ако се появят киселини, тогава приемайте един час преди храна. Лечебният курс е от три месеца до една година.

Синузит

Направете топла вана. След това разтворете 3 гр каменно масло в кипяща вода, навлажнете марля и поставете в носа в продължение на 2-3 часа. Правете процедурата през ден. Курсът на лечение е 12 процедури.

Грип

3 гр каменно масло се разтваря в 200 мл кипяща вода. Добавя се 1 супена лъжица мед и се капе в нос 3-4 пъти на ден.

Остър гноен бронхит

3 гр каменно масло се разтваря в гореща вода (1 л). Пийте по една чаша три пъти дневно преди хранене в продължение на 20-30 минути.

Инхалации: 3 гр каменномасло се разтваря в 300 мл гореща вода. Правете инхалации 3-4 пъти на ден.

Компреси: 3 гр каменно масло се разтваря в 200 мл гореща вода, навлажнява се кърпа или марля, притиска се добре върхубронхите, редува се споставяне на гърдите.

Пневмония

3 гр каменно масло се разтваря в един литър преварена вода, охладена. Пийте по една чаша три пъти на ден в продължение 20-30 минути преди ядене. Ако се появят киселини - един час преди хранене.

Компреси: 3 гр каменно масло се разтваря в 200 мл кипяща вода, добавя се една супена лъжица мед, навлажнява се марля, изстисква се добре и се поставя на гърба и гърдите, като се редуват.

Бронхиална астма

Инхалации: 3 гр каменно масло се разтваря в 300 мл кипяща вода. Правете инхалации 20-30 минути преди хранене, ако се появят киселини, тогава един час преди хранене.

Компреси: 3 гр каменно масло се разтваря в 200 мл кипяща вода, добавя се една супена лъжица мед, навлажнява се марля, изстисква се добре и се поставя на гърба и гърдите, като се редуват.

Язва на стомаха

3 гр каменно масло се разтваря в 600 мл кипяща вода. Пийте една чаша три пъти на ден 20-30 минути преди хранене. Ако имате киселини, тогава приемайте един час преди хранене.

Пукнатини в дебелото черво (ректума)

3 гр каменно масло се разтваря в 500 мл преварена вода, оставена да се охлади. Предварително изчистете червата и след това поставете разтвора от каменно масло.

Цистит

3 гр каменно масло се разтваря в един литър преварена вода (охладена). Пийте по една чаша три пъти на ден в продължение 20-30 минути преди хранене, при поява на киселини – пийте 1 час преди храна. Желателно е да се направят компреси: 3 гр. Каменно масло се разтварят в 200 мл преварена вода, добавя се една супена лъжица мед, марлята се навлажнява, изцежда се добре и се поставя върху възпаленото място.

Ерозия на пикочния мехур

3 гр каменно масло се разтваря в един литър преварена вода, оставена да се охлади. Пийте по една чаша три пъти на ден 20-30 минути преди хранене, при поява на киселини – пийте 1 час преди храна. Добри резултати се постигат, когато разтвора се поставя в пикочния мехур, но това се прави само с дестилирана вода: 3 грама каменно масло се разтваря в един литър дестилирана вода. Използвайте не повече от 100 мл от течността, веднъж дневно.

Бъбречни заболявания

3 гр каменно масло се разтварят в 2 литра преварена вода. Пийте по една чаша три пъти на ден 20-30 минути преди хранене, ако се появят киселини, тогава пийте 1 час преди храна. При камъни в бъбреците – добавете билката брош.

Вагинална ерозия

3 грама каменно масло се разтварят в 500 мл преварена вода. Поставяйте напоен тампон, за предпочитане през нощта.

Артрит, радикулит

3 гр. Каменно масло се разтварят в 200 мл преварена вода, добавя се една супена лъжица мед. Навлажнете марля, изцедете добре и нанесете върху възпаленото място. Може също да разтворите каменно масло в 40% спирт в 200 мл.

Катаракта

3 гр каменно масло се разтваря в 1 литър преварена вода. Пийте по една чаша три пъти на ден 20-30 минути преди хранене, ако се появят киселини, тогава пийте 1 час преди храна.

За приготвяне на капки за очите е необходимо 3 гр каменно масло да се разтвори в 1500 мл преварена вода.

Миома

3 гр каменно масло се разтварят в един литър преварена вода. Пийте по една чаша три пъти на ден 20-30 минути преди хранене, ако имате киселини, тогава пийте 1 час преди храна.

Приготвяне на тампони: 3 гр каменно масло се разтварят в 500 мл вода, навлажнете тампон и поставете във влагалището, за предпочитане е да престои през нощта.

Простатит

Направете микро клизма: 3гр каменно масло се разтварят в 500 мл преварена вода. Предварително изчистете червата, след което направете микро клизма с 10-15 мл от разтвора, за предпочитане топъл разтвор.

Фибромиома

3 гр каменно масло се разтварят в един литър преварена и охладена вода. Пийте по една чаша три пъти на ден 20-30 минути преди хранене, при поява на киселини пийте един час преди храна.

Поставяне на тампон (за предпочитане през нощта): 3 гр каменно масло се разтварят в 500 мл преварена вода.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден