Червена четка (Rhodiola quadrifida) дражета 166бр по 0.3 гр (50гр)

(1 Мнения)

45.00 BGN

   ЧЕРВЕНА ЧЕТКА (Rhodiola quadrifida)

Хранителна добавка – дражета (50гр)

Описание: Тази билка расте на каменисти почви, на голяма надморска височина. Среща се само в Алтайските планини и на още няколко други места в Сибир. Корените на това растение имат уникален химичен състав – фитохормони, полифеноли, органични киселини, танини, бетаини, глюкозиди, флавоноиди, растителни протеини, етерични масла, витамини и минерални съединения – само част от изобилието на полезни вещества в състава му.

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, биологично активна хранителна добавка, основно при женски проблеми, причинени от хормонален дисбаланс – приемът й хармонизира работата на ендокринната система, нормализира месечните цикли, премахва главоболието, стабилизира кръвното налягане, облекчава проявите на менопаузата, помага за възстановяване на фертилитета и други.

Употреба и дозировка: Да се приема (с 300 мл. вода) по едно драже, три пъти на ден преди хранене.  Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием. Продължителност на приема: 1 месец. При необходимост, курсът на прием може да се повтори.

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години, при индивидуална непоносимост към продукта, при захарен диабет. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е лекарство. Преди употреба се консултирайте с лекар.

Съставки: смлян изсушен корен от Червена четка, захарен сироп. Дражета – 50гр (≈166 бр х 0,3гр).

Най-добър до:  01.02.2026г                                                Парт. номер: L 032023

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура до 25°C.

Производител: ООО ‘‘Компания ХОРСТ‘‘, Русия, Алтайски край

Вносител: „КМК Релакс” ЕООД, гр. Пловдив, тел: 0895115025

Кристина Георгиева

  
12.09.2023

Здравейте, кога ще имате наличен продукта червена четка на дражета?


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден