Пантогематоген капсули 112 бр.

Добави мнение

79.00 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Пантогематоген 

Храна от животински произход 

Описание: Драгоценната субстанция, кръв от панти (млади рога на елен) на Алтайски марал вече 2000 г. се използват в народната медицина.

Предназначение: Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство, храна от животински произход. Силен имуностимулатор, адаптоген, подобрява обмяната на веществата и работата на вегетативната нервна система, повишава физическата и умствената дейност на организма. При преумора и тежки физически натоварвания.

Дозировка: Приема се по две капсули два пъти  на ден по време на  хранене  с голямо количество вода. Продължителност на приема 4 седмици. Да не се превишава препоръчителната доза за дневен прием.

Съставки: Глюкоза, сух пантогематоген (кръв на прах от рогата на млад елен), аскорбинова киселина, (50 мг, 83 %),

Компоненти на капсулите- желатин (окис на титан, Е171), железен оксид червен Е172. Не съдържа ГМО.

Хранителна стойност на 100г продукт: белтъчини – 3,5 г : мазнини 1.0 г въглеводороди – 74 г : калорийност 330 kcal/ 1350 k J

Противопоказания: Да не се приема от бременни и кърмачки, деца до 14 години и при индивидуална непоносимост към продукта.

Най-добър до: 06.11.2021 г.     Партида: L04

Вносител: „КМК Релакс“ ЕООД гр. Пловдив

тел: 0895 115 025           www.zdravenmagazin.bg

Производител: „ЗАО Евалар“, Русия, Алтайски край

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Не е лекарство! Преди употреба се консултирайте с лекар!

  Пантогематоген (капсули) 112 бр x 0,2 г

Храна от животински произход

 

      Препарат от животински произход (кръв от рогата на млад елен), възстановява  вътрешните сили на организма и нарушените физиологични функции. Технологията на производство позволява да се съхрани целия комплекс от БАВ, макро  и микроелементи, аминокиселини, пептиди, нуклеинови киселини и най-главно – биоенергетичната информация. Препаратът е биологично активен, с изразено неотропно и адаптогенно действие.

Препоръки за употреба:

  • За оптимизация на процеса на запаметяване, подобряване на мозъчното кръвообращение и метаболизма на мозъка, повишаване на интелектуалните функции, увеличаване на оперативната памет, повишаване умствената работоспособност, устойчивост на вниманието, намаляване на грешките.
  • При намалена работоспособност и при монотонна работа.
  • При неустойчива работоспособност, честа смяна на вида и характера на работата.
  • За повишаване качеството на живот при хронични заболявания и за повишаване ефективността от основната терапия при различни заболявания.
  • За подобряване зарастването на костите при травми, за бързо възстановяване при активни спортисти, при  черепно-мозъчни травми, трудно зарастващи рани, малокръвие.
  • За подобряване на половата функция при сексуални дисфункция.
  • Използва се като допълнителна терапия при  безплодие и хронични заболявания на половата система.
  • За подобряване функциите на имунната система, при което се повишава и съпротивата на организма на вирусни инфекции.
  • В условията на спортна активност за профилактика и  подобряване на функциите на опорно-двигателния апарат.
  • За укрепване на нервната система към стреса, нервните натоварвания и умора.

Препаратът е натурален стумулатор на ЦНС, която дава на организма енергия на клетъчно ниво. Особено се препоръчва на хора с хронични заболявания, преминаване през тежки соматични и инфекциозни болести, хирургични намеси и при травми.

По резултатите от клиничните изследвания се отбелязва, че по своята биологична активност, препаратът превъзхожда няколко пъти растителните адаптогени.

Продуктът е клинично тестван в НИИ към РАМН в специализирана лаборатория. Работата е започнала от месец октомври 1997 г. резултатът от клиничните изследвания са показали високата ефективност на продукта във всички направления.

Не е лекарство! Преди употреба се консултирайте с лекар!

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден